photo, video, marketing, identity, design

Get the picture

Art challenges technology, but technology inspires the art.

John Lasseter

Who?

Bytemus on visuaaliseen tuotantoon erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja toteutamme laadukkaita ratkaisuja mm. tiedotukseen ja mainontaan. Luomme mielikuvia valokuvan, videon ja printtimedian keinoin.

Team Bytemus

Selling is helping people to do what they're already inclined to do.

Daniel H.Pink

Me luomme.

Toteutamme ideoita; mielellään suunnittelusta viimeistelyyn. Meidän kädenjälkemme näkyy kaikessa mitä asiakkaidemme asiakkaat näkevät (ja mielikuvittelevat).

Valokuva ja video
Korkealaatuisen lopputuloksen perusta on laadukas raakamateriaali. Tuotamme itse lähes kaiken sisällön projekteihimme.
Post production
Tämä tuotantovaihe jää usein vaille sen ansaitsemaa huomiota. Valitettavasti. Tämä vaihe erottaa hyvän erinomaisesta, lähes aina.
Identiteetti
Yritysidentiteetti antaa asiakaskunnalle mahdollisuuden heimoutua. Johdonmukainen, relevantti ja hyvin suunniteltu julkikuva tuo kuluttajan lähelle yritystä; se tekee korporaatiosta tuttavan.
Mielikuvat
Edellämainitut elementit mahdollistavat korkeatasoisen ja uskottavan kokonaisuuden, joka nostaa yrityksen tasoa kaikilla sektoreilla: web, digi ja printti.

Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do.

Pele

Miksi me?

Haluamme tehdä hyvää. Tekin hyödytte siitä.

Meaning
Olemmme alalla puhtaasta intohimosta ja uuden oppimisen nautinnosta. Tulokset tulevat jatkossakin ikäänkuin kaupan päälle.
Symphony
Yksittäiset toimeksiannot harvoin tyydyttävät ketään. Me rakennamme yhtenäisiä kokonaisuuksia harkiten ja maltilla. Se näkyy jäljessä.
Play vs tech
Uuden luominen on parhaimmillaan kuin leikkiä, mutta ilman teknistä osaamista tuloksena on harvoin laatua. Me osaamme leikkiä vakavina.
Empathy
Yritys pyrkii tavoitteeseensa, ihmiset tekevät yrityksen. Me haluamme auttaa, ihmiseltä toiselle. Otathan yhteyttä?

Tehdäänkö jotain unohtumatonta yhdessä?

Kaikki alkaa alusta. Varaa ilmainen aika tapaamiseen. Katsotaan voimmeko olla avuksi. Voimme olla jonkin suuren äärellä.


Nuijamiestentie 30D42, 00400, Helsinki
teemu@bytemus.com
0405109960

Ole rohkea, täytä lomake!

[contact-form-7 404 "Not Found"]